%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vejret nu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Wadahl 2008
Følgende var med:
Det er en del mennesker (14 v og 16 b), men det kan lade sige gøre
ved følgende logistik: Mad, menu og madlavningshold: Vi følger traditionerne og laver 7 madhold, der fremtryller aftensmaden (plus evt. dessert) og holder hus i øvrigt. Der gøres opmærksom på muligheden for at spice måltidet op med et større udvalg af grønsager for både velværen og sundhedens skyld. Med til tjansen hører at man sikre basisvarer til husholdingen den følgende dag. Morgenen efter står holdet for morgenmaden inklusiv bagning. Den officielle start på morgenbordet vil passende være klokken 8. Dem der ikke kan vente så længe eller af andre grunde alligevel er oppe før 8 går selv igang og hjælper med til morgenmaden. Frokosten kommer til at bestå af rugbrødsklemmer med diverne grønsagstilbehør. Dertil kommer snacks som vi har med hjemmefra. Følgende har meldt sig til disse snacks: Warncke: pølser og brød, Riis Sørensen: tortillas, Thomas: pizzasnegle, Tovborg: pølsehorn, Sjøstedt: humus. En række varer bestilles forud hos købmanden i Gålå. Det gælder en masse basis kolonial varer som bl.a. forskellig mel, gryn, saft, mejeri produkter, kaffe, kakao. Nogle ting vælger vi at tage med fra Danmark, bl.a. frugt, ost, rugbrød og pålæg. Der vil blive uddelt 'opgaver' inden i god tid inden turen. Regn dog med lidt plads til fællesoppakning.
Husk nu: Aftensmaden |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||